Medan du sov: Öppna träningar inför UFC 242: Khabib vs. Poirier

✅ Deta hände under natten i MMA-världen!

Ingen har väl kunnat undgå att UFC är tillbaka i Abu Dhabi för UFC 242: Khabib vs. Poirier. Lättviktsbältena ska unifieras när Khabib Nurmagomedov försvarar sin titel mot interim-mästaren Dustin Poirier.

Under onsdagen var det dags för öppna träningar och efterföljande scrumintervju med, förutom de två huvudattraktionerna, även Paul FelderEdson BarbozaJoanne Calderwood och Islam Makhachev.


Ryan Bader – Bellators prank-kung

För de som följer dubbelmästaren i Bellator Ryan Bader har de sett att han på senaste tiden har börjat pranka en av sina goda vänner. Under natten var Bader tillsammans med en oturlige vännen på Oakland Coliseum för att titta på baseball. Resultatet kan ni se nedan!


Amanda Nunes senaste fightern att posera naken

Det är väldigt populärt bland atleter att ta smakfulla nakenbilder med ESPN:s Body Issue och den senaste UFC-mästaren att göra detta är ingen mindre än Amanda Nunes. Nunes är för närvarande mästare i både bantamvikt och fjädervikt.

Hon är den första kvinnan någonsin att hålla två bälten i UFC samtidigt. Hon är även den första att besegra Cris Cyborg på 15 år (i MMA).

Nunes är inplanerad att försvara sitt bantamviktsbälte mot Germaine de Randamie UFC 245 i december.

 

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara