Medan du sov: Otto Wallin invägd och klar för stormötet

✅ Detta hände i kampsportsvärlden medan du sov!

Den obesegrade svenska boxaren Otto Wallin står inför sin största match någonsin. Inatt tar han sig an den obesegrade superstjärnan Tyson Fury.

Fury anses som en av de fyra bästa tungviktarna i världen tillsammans med Deontay WilderAnthony Joshua och Anthony Ruiz, som i sin senaste match besegrade just Joshua.

Wallin har vunnit 20 raka matcher varav 13 via knockout – ett matchfacit han sätter upp emot Fury:s 28-0 med 20 knockouter. Under natten vägde de två herrarna in och som vanligt i tungviktsdivisionen var det inget större problem för någon av dem att klara vikten.

Fury vägde in på 254.4 lbs medan Wallin på 236 lbs. Matchen går av stapeln i Las Vegas och mer information om hur du ser matchen hittar du HÄR.

Zabit Magomedsharipov drar sig ur UFC Boston

Den flashige dagestaniern Zabit “ZaBeast” Magomedsharipov har dragit sig ur den delade huvudmatchen för UFC Boston. Han skulle där ha mött Boston-sonen Calvin Kattar. Det är i skrivande stund oklart vad som tvingade Zabit att dra sig ur.

Men enligt MMAfighting kommer han vara borta längre än önskat.

UFC Boston går av stapeln den 18:e oktober. I huvudmatchen gör Chris Weidman sin lätta tungviktsdebut mot topprankade Dominick Reyes.

Michel Pereira briljerar – gör bakåtvolt från vågen

Michel Pereira är en av MMA:s mest spektakulära fighters. Hans otroliga atletiska förmåga tillåter honom att göra moves i oktagonen som till och med Anthony Pettis skulle bli imponerad av. Efter den ceremoniella invägningen inför helgens UFC Vancouver slog han till igen – med en grym backflip.

Detta trots att han missade vikten med ett pound.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara