Rashad Evans - Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Medan du sov: Forne mästaren släpps av UFC – redo för comeback

✅ Får vi se "Suga" fighats igen?

“Suga” Rashad Evans tog hem The Ultimate Fighter-titeln i tungvikt under säsong två. Senare i karriären tog han även hem lätta tungviktstiteln via TKO mot dåvarande mästaren Forrest Griffin.

När förlustsviten sedan började valde Evans att gå ned ytterligare en viktklass, där han förlorade ytterligare tre raka. Efter de dåliga resultaten valde Evans att pensionera sig och har sedan dess synts flitigt i TV-rutan som kommentator.

Under tiden har Evans gjort radikala förändringar i sin diet och hans kropp har genomgått en stor förändring. Under natten kom nyheten att UFC släpper “Suga” från sitt kontrakt – i samma veva berättade även den forne mästaren att han funderar på att göra comeback.

I en diskussion med UFC-bossen Dana White kom de två överens om att det var bättre för Evans att göra comeback i någon annan organisation.

Patricky Freire möter Tatsuya Kawajiri i RIZIN-turneringen

Patricky “Pitbull” Freire.

Lättviktaren Patricky “Pitbull” Freire har spenderat större delen av sin karriär i Bellator. Han gjorde sin debut mot “Razor” Rob McCollough och har flera gånger varit nära att ta hem en titel – men snubblat på målsnöret mot Bellator-giganten Michael Chandler.

Nästa månad ska Freire prova lyckan i RIZIN. Den japanska organisationen anordnar en lättviktsturnering där han tar sig an veteranen Tatsuya Kawajiri.

Freire har vunnit sina fem senaste matcher medan Kawajiris vinstsvit står på ett.

Bollens oväntade motattack – på Uriah Hall

Alla känner väl till att Uriah “Primetime” Hall är en av UFC:s bästa på att snurrsparka. Under ett träningspass spexade Hall och träffade en amerikans fotboll med en snurrspark. När Hall sedan vänder sig om blir han träffad av bollen i huvudet – varpå en längre skrattattack följer!

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...