Medan du sov: Sadibou Sy gästar TV4:s nyhetsmorgon

✅ Missa inte Sadibou Sy i nyhetsmorgon 09.45 på TV4!

Svenske PFL-fightern Sadibou Sy kommer under morgonen att gästa TV4:s nyhetsmorgon.

I slutet av denna vecka åker han till USA för att återigen delta i slutspelet, denna gång i welterviktsturneringen. Sy tog sig till slutspel genom en knockout i första ronden mot David Michaud.

Detta gav svensken tre poäng för vinsten, samt tre extra poäng för avslut i första ronden. Trots att han förlorade sin nästa match via TKO i tredje ronden, säkrades platsen i slutspelet med sex poäng.

I kvartsfinalen tar han sig an Ray Cooper III som även han gick till slutspel tack vare ett tidigt avslut i sin första match för säsongen. Förra året gick Cooper hela vägen till final, men förlorade mot Magomed Magomedkerimov.

Semifinalen går under samma kväll, ett turneringsformat som är unikt för PFL.

Inslaget med Sy drar igång 09.45.

UFC 243 Embedded – Avsnitt 1

Fight week har dragit igång och när MMAnytt inte är i farten med MMAnytt Fokus får man nöja sig med UFC Embedded. UFC 243 går av stapeln i Melbourne, Australien på en stor arena med en kapacitet på 60 000 personer.

I Marvel Arena ska inte bara mellanviktstitlarna unifieras, svenske Rostem “Kurdimus Prime” Akman ska dessutom få sin andra chans i UFC.

Akman tog UFC-debuten på bara en veckas varsel och gick en riktigt tight match med Sergey Khandozhko som han förlorade via domslut. Efter matchen tyckte dock de flesta (inkl. Sean Shelby) att Akman förtjänade vinsten.

I huvudmatchen möts äntligen Robert Whittaker och Israel Adesanya för att avgöra vem som är världens bästa mellanviktare.

Enhänte Nick Newell klar för Bellator-comeback

“Notorious” Nick Newell föddes med en missbildning på vänsterarmen, vilket gör att han inte har någon hand och armen slutar strax efter armbågen.

Detta har inte hindrat Newell från en framgångsrik MMA-karriär. Med ett matchfacit på 16-2 och en vinstsvit på två raka är han nu klar för ytterligare en match i Bellator. I oktober tar han sig an Manny Muro när Bellator 232: MacDonald vs. Lima 2 landar i Uncasville, Connecticut.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...