Wanderlei Silva

Medan du sov: Wanderlei Silva på väg till Bare Knuckle FC

✅ PRIDE-legenden ser ut att vara på gång för Bare Knuckle Boxing

I början av 2000-talet var det inget tvivel om vem som var den bästa mellanviktaren i världen. Han hette Wanderlei Silva och hans karriär i PRIDE FC var minst sagt spektakulär.

“The Axe Murderers” brutala avslut av fighters som Quinton Jackson, Kazushi Sakuraba och Kazuyuki Fujita har gjort honom till en levande legend.

Efter PRIDE:s försvinnande har Silvas karriär gått lite knackigare. Efter att han skrev på för UFC har Silva endast vunnit fyra av sina senaste elva matcher och han har två raka förluster i Bellator.

Nu ser det dock ut som att han släpps från sitt kontrakt och förhandlar med Bareknuckle Fighting Championships. Silva kommer att vara på plats i Tampa, Florida under BKFC:s nästkommande gala. Detta rapporterar före detta MMAnytt-reportern Damon Martin.

En annan som uppmärksammat detta är Chris Leben som knockade Silva då de möttes på UFC 132: Cruz vs. Faber 2.

#Repost @mmafeeed with @get_repost・・・Wanderlei Silva signs with Bare Knuckle FC

Publicerat av Chris Leben Måndag 30 september 2019

UFC 243 Embedded: Vlog Series – Avsnitt 2

Fight week fortsätter rulla i Melbourne, Australien. I avsnitt två får vi följa med Al Iaquinta, Israel AdesanyaRobert Whittaker och Dan Hooker under deras förberedelser inför huvudmatcherna på UFC 243: Whittaker vs. Adesanya.

Galan går av stapeln i en gigantisk arena med en kapacitet på 60 000. I underkortets huvudmatch går svenske Rostem Akman sin andra UFC-fight mot tuffa australiensaren Jake Matthews.

Intervju med Israel Adesanya inför UFC 243

Den ständigt självsäkre Israel Adesanya deltog i en intervju med MMAjunkie-legenden John Morgan och berättar bland annat att han redan 2015 förutspådde en titelmatch med mästaren Robert Whittaker.

Intervju med Robert Whittaker

Morgan var tog självklart chansen att prata med regerande mästaren Robert Whittaker.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara