Medicinska avstängningar för UFC 222: Kan bli lång återhämtning för O’Malley

✅ Den unge talangen kan vara borta i cirka ett halvår ✅ Ovnaligt många fotskador som dominerar medicinska avstängningar

De medicinska avstängnignarna för UFC 222 har nyligen offentliggjorts och det är flera fighters som riskerar långvarig frånvaro, de flesta på grund av fotskador som behöver röngas. De fighters som inte specificerats nedan har inte fått några särskilda avstängningar mer än påbud att vila i cirka två veckor. Fotskador dominerar de mer långvariga medicinska avstängningarna, med Sean O’Malley, Cat Zingano, C.B. Dolloway, Hector Lombard, Bryan Caraway och Adam Milstead har alla dragit på sig någon form av fot eller fotledsskada som kräver röntgning.

Galan avslutades meden titelmatch i kvinnlig fjädervikt mellan den regerande mästarinnan Cris “Cyborg” och den utmanande ryskan Yana Kunitskaya. Den förstnämnde drog inte på sig några märkvärdiga skador, Kunitskaya, som förlorade på teknisk knockout, är dock avstängd från tävlandei en månad.

De fullständiga medicinska avstängningarna finner ni nedan.

 • Yana Kunitskaya: Avstängd från tävlande till den tredje april. ingen kontakt på träning till den 25:e mars
 • Frankie Edgar: Avstängd från tävlande till den 18:e april. ingen kontakt på träning till den tredje april
 • Sean O’Malley: Minimumavstängning till den tredje april utan kontakt på träning till den 25:e mars. Preliminärt avstängd till den 31: augusti – om han inte godkäns för tävlande tidigare av en ortoped.
 • Andre Soukhamthath: Avstängd från tävlande till den tredje april. ingen kontakt på träning till den 25:e mars
 • Stefan Struve: Avstängd från tävlande till den tredje april. ingen kontakt på träning till den 25:e mars
 • Cat Zingano: Minimumavstängning till den tredje april utan kontakt på träning till den 25:e mars. Preliminärt avstängd till den 31: augusti – om hon inte godkäns för tävlande tidigare av en ortoped efter att ha fått sin fotled röntgad.
 • Ashley Yoder: Avstängd från tävlande till den 18:e april. ingen kontakt på träning till den tredje april på grund av sår i ögonbrynet
 • Beneil Dariush: Avstängd från tävlande till den 18:e april. ingen kontakt på träning till den tredje april
 • John Dodson: Avstängd från tävlande till den 25:e april, ingen kontakt på träning till den 18:emars på grund av inre nasala blödningar.
 • C.B. Dollaway: Minimumavstängning till den tredje april utan kontakt på träning till den 25:e mars. Preliminärt avstängd till den 31: augusti – om han inte godkäns för tävlande tidigare av en ortoped efter att ha fått sin vänstra fotled röntgad.
 • Hector Lombard: Minimumavstängning till den tredje april utan kontakt på träning till den 25:e mars. Preliminärt avstängd till den 31: augusti – om han inte godkäns för tävlande tidigare av en ortoped efter att ha fått sin högra fotled röntgad.
 • Mike Pyle: Suspended until April 18 with no contact until April 3.
 • Bryan Caraway: Minimumavstängning till den tredje april utan kontakt på träning till den 25:e mars på grund av sår på näsan. Preliminärt avstängd till den 31: augusti – om han inte godkäns för tävlande tidigare av en ortoped efter att ha fått sin vänstra fotled samt högra handled röntgad.
 • Cody Stamann: Avstängd från tävlande till den tredje april. ingen kontakt på träning till den 25:e mars på grund av sår i ögonlocket
 • Adam Milstead: Minimumavstängning till den tredje april utan kontakt på träning till den 25:e mars på grund av sår i ögonbrynet. Preliminärt avstängd till den 31: augusti – om han inte godkäns för tävlande tidigare av en ortoped efter att ha fått sin vänstra fotled röntgad.

Kategorier
Senaste NyttUFC 222

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]