Melvin Guillard fängslad – riskerar att dömas för tre fall av misshandel

🎦 VIDEO+TEXT: Se videon där Melvin Guillard knockar två män medvetslösa ✅ Guillard kommer att stå till svars för tre separata fall av misshandel ✅ Har endast en vinst på tio matcher

För några dagar sedan kunde MMAnytt rapportera att UFC- och Bellator-veteranen Melvin Guillard hamnat i problem med rättvisan. I en video från TMZ kan man se hur Guillard hamnar i bråk utanför en klubb och lämnar två män medvetslösa efter förödande slag. Guillard lämnade sedan platsen men har arresterats av polisen och sitter just nu häktad i Colorado. Han riskerar att dömas för tre fall av misshandel från separata incidenter.


VIDEO: UFC-veteranen slår man medvetslös – misstänks för misshandel


Har en vinst på tio matcher

Att Guillard karriär har tagit ett svandyk är minst sagt en underskattning. Den 35-åriga amerikanen har just nu fem raka förluster och har inte en officiell vinst sedan 2014, trots att han gått tio matcher.

Guillard har haft återkommande problem både i och utanför buren men denna gång kan han komma att få rejäla reprimander. Han misstänks inte bara för misshandeln utanför klubben men också för två andra incidenter.

När Guillard ska höras av domstol i början av oktober kommer han bland annat att få stå till svars för misstanke om våld i hemmet. 35-åringen ska enligt en före detta flickvän ha blivit aggressiv och bland annat tagit stryptag på henne. Guillard arresterades för denna incident i april men kommer i oktober även att förhöras om en annan misstänkt misshandel i september 2017 där han ska ha slagit en man över ett bråk gällande hans flickvän.

Kompletta och mer utförliga detaljer om de separata domarna går att finna på MMAjunkie.

Senaste gången Guillard tävlade så blev han knockad av Takanori Gomi under Rizin 11. Det var hans fjärde TKO/KO-förlust i rad.

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
Melvin GuillardSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...