Melvin Manhoef skadad – John Salter ersätter

✅ Det holländske monstret skadad inför Bellator 210 ✅ Veteranen John Salter möter nu Chidi Njokuani

Alla som tycker om stående fighting känner väl till kickboxaren och MMA-veteranen Melvin Manhoef från Nederländerna.

Manhoef har varit med i flera legendariska fighter och är även känd för att ha knockat Mark Hunt i DREAM för ett par år sedan.

Matchen mellan Manhoef och kickoxaren Chidi Njokuani, yngre broder till Anthony Njokuani – var en riktig drömmatch för de som gillar striking. Nu ersätts istället Manhoef av grapplern John Salter.


Relaterat

Blev avslutad i sin senaste match

I sin senaste match mötte Salter den obesegrade Rafael Lovato Jr. som avslutade Salter via submission i tredje ronden på Bellator 205: McKee vs. Macapá. Dessförinnan hade Salter sju raka vinster.

Njokuani kommer till matchen med nio vinster i sina senaste tio matcher. Den enda förlusten var mot welterviktsmonstret och forne mästaren Andrey Koreshkov på Bellator 182: Koreshkov vs. Njokuani förra året.

De två möts nu på Bellator 210: Njokuani vs. Salter som går av stapeln i WinStar World Casino and Resort, i Thackerville, Oklahoma den 30:e november.

På kortet fightas även kickboxningsgiganten Joe Schilling som gör sin comeback till MMA efter att prispengarna i kickboxning inte räckte.

Uppdaterat matchkort Bellator 210

  • Mellanvikt: Chidi Njokuani  vs.  John Salter
  • Fjädervikt: Juan Archuleta  vs.  Jeremy Spoon
  • Flugvikt (d): Bruna Ellen  vs.  Kristina Williams
  • Weltervikt: David Rickels  vs.  G. Vasconcelos
  • Mellanvikt: Chris Honeycutt  vs.  C. van Steenis
  • Mellanvikt: Joe Schilling  vs.  Jose Leija
  • Mellanvikt: Mike Shipman  vs.  Scott Futrell

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara