UFC-fightern dyker ner i frusen sjö – hamnar på sjukhus!

✔ Slår i huvudet - se videon ✔ Tar revansch dagen efter!

UFC-bantamviktaren Merab “The Machine” Dvalishvili var nyligen iväg på en springtur som slutade med en otäck olycka! Han var ute på en löprunda när han plötsligt fick för sig att dyka rätt ner i en frusen sjö.

Det är inte många utav oss som frivilligt skulle bada när det är minusgrader ute. Speciellt inte i en iskall sjö som är helt täckt av is. Men kylan och isen stoppade inte Dvalishvili från att vilja hoppa i och han passade på att filma sitt dopp.

Dvalishvili trodde att han skulle dyka rätt igenom isen och ner i vattnet, men tyvärr stötte han på motstånd i form av bland annat grenar. Resultatet blev en chockad “The Machine” som direkt tog sig för huvudet när han upptäckte att ett sår öppnat upp sig på hans hjässa.

Han kommenterar händelsen i sitt Instagram-inlägg.

– Jag tänkte att det var en fin dag att träna och springa i parken. Sedan såg jag en sjö som jag trodde bara var slask. Men det visade sig att det var is och fullt med grenar som stack ut.

– När jag träffade isen kände jag direkt att min hud öppnades upp. Smärtan jag kände var dock inget jämfört med känslan ifrån att bli hophäftad med en häftklammer. Allt är under kontroll nu, jag mår prima!


HETAST JUST NU


Merab Dvalishvili har lärt sig av sitt misstag!

Dagen efter lade “The Machine” upp ett nytt inlägg där han ger sig iväg för att bada igen. Denna gång bar han handskar och hjälm för att skydda sig och bryta isen.

– I går begick jag ett misstag. Jag är inte så galen som jag framstår. Detta är bara ett skämt – Varsågod, Runda 2!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Merab DvalishviliNyheterSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara