Michael Bisping landar huvudroll i boxningsfilmen The Journeyman

✔ Bisping spelar alkoholiserad och drogmissbrukande boxare

Ex-mästaren Michael Bisping fortsätter att skörda framgångar efter sin pension från MMA i maj 2018. “The Count” Bisping har sedan dess fokuserat på främst en skådespelarkarriär och har nu landat en stor roll.

Bisping kommer nämligen att spela huvudrollen i filmversionen av boken The Journeyman, skriven av den brittiska författaren Mark Turley.

Den före detta UFC-mästaren har tidigare setts i serier som MacGyver, Twin Peaks: The Return och Warrior. Han har också medverkat i filmerna Den of Thieves, Tripple Threat och xXx: Return of Xander Cage.

Den här gången kommer Bisping att spela huvudrollen som Kenny “The Beast” Breen, en avdankad boxare med ett föga imponerande matchfacit på 11-85-0.

Breen är alkoholiserad, drogmissbrukare och har blivit diagnostiserad med neurologiska skador. Han fortsätter dock sin karriär, väl medveten om att han inte har stora chanser att vinna.


Hetast just nu 


Michael Bisping – invald i UFC Hall of Fame

Bisping har minst sagt haft en MMA-karriär med höga toppar och djupa dalar. Det såg länge ut som att Bisping aldrig skulle få chansen att lägga händerna på bältet men efter att Chris Weidman blivit skadad så fick Bisping chansen att möta Luke Rockhold med 17 dagars varsel.

I juni 2016 blev Bisping UFCs nya mellanviktsmästare efter att ha knockat Rockhold i första ronden. Han gick ytterligare tre matcher efter det innan han pensionerade sig med ett matchfacit på 30-9. Han valdes in i UFCs Hall of Fame i juli 2019.

Kategorier
Michael BispingSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...