Michael Bisping hyllar Anderson Silva: “Han är vår tids Bruce Lee!”

✔ "Har reflexer som en katt och oklanderlig tajming!"

Den forne mellanviktsmästaren och nuvarande UFC-kommentatorn Michael Bisping passade på att hylla sin före detta kollega och rival Anderson “The Spider” Silva efter hans insats mot Tito Ortiz förra helgen.

Silva tog sig an “The Huntington Beach Bad Boy” Ortiz under en boxningsmatch på galan Triller Fight Club Legends II: Holyfield vs. Belfort. Deras möte agerade den delade huvudmatchen och på bara 81 sekunder kunde Silva avsluta Ortiz via knockout!

Detta var Silvas andra match i ringen efter den lyckade återkomsten till boxningsvärlden. I sin retur ställdes han mot den forne mellanviktsmästaren i boxning Julio Cesar Chavez Jr. Silva och bjöd på en strålande prestation. Resultat blev vinst för “The Spider” via delat domslut och hyllningarna strömmade in till Silva efter insatsen.

Nu innehar han två vinster i rad i boxning efter att han valde att gå skilda vägar med UFC. Troligtvis kommer vi så se honom några gånger till i ringen innan han väljer att pensionera sig. Silva har avslöjat att det finns ett datum bestämt när det kommer att ske.


HETAST JUST NU


Michael Bisping kallar Silva för vår tids Bruce Lee.

Bisping och Silva är båda forna mellanviktsmästare och har mött varandra en gång i UFC. Det var ett rejält krig där Silva vid ett läge fick in ett knä som hade Bisping rejält skakad. Det skedde i slutsekunderna av ena ronden så när signalen lät trodde Silva att han vunnit och började fira. Men domaren lät matchen fortsätta och Bisping kunde återhämta sig och tog hem matchen via enhälligt domslut.

Bisping var en av många som återigen blev imponerade av Silvas prestation och valde att säga några ord på sin YouTube-kanal om bedriften.

– Silva är en av de bästa MMA-utövarna vi någonsin sett. Han är vår tids Bruce Lee! Han är verkligen en av de bästa genom tiderna och det är ett faktum, sade Bisping.

– Tito sa att han skulle gå in där som en fighter och slå sönder Silva utan några konstiga tricks. Det är inte rätt tillvägagångssätt mot Silva. Man kan inte gå in och vara aggressiv mot honom, Silvas tajming är oklanderlig, han har reflexer som en katt och den mängd olika attacker han har är ofattbar!

– Han skulle ha vetat att man behöver en plan och tänker strategiskt när man går en match mot Anderson Silva.

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...