Michael Bisping får erbjudande från Jake Paul – accepterar matchen!

✔ Ex-mästaren är mer än redo: "Jag kommer läxa upp dig!"

Det ser ut som att YouTube-stjärnan Jake Paul äntligen fått sig en motståndare i form av ex-mästaren Michael Bisping.

41-åriga “The Count” Bisping pensionerade från sporten i november 2017 efter en oförglömlig UFC-karriär. Bisping har delat bur med några av sportens absoluta toppskikt och besegrat namn som Anderson Silva, Dan Henderson och Luke Rockhold.

Sedan pensionen har Bisping hållit sig aktiv och arbetat både som UFC-kommentator, skådespelare och driver den populära podcasten Believe You Me (BYM). Det var också i ett avsnitt av BYM som Bisping avslöjade att Paul-bröderna varit i kontakt med hans management.

– Jake Paul, om du vill köra, Logan Paul, om du vill köra, då antar jag att ni måste stoppa händerna i fickorna och bete er som riktiga män, sa Bisping.

– För du snackar skit och kontaktar min manager och säger att du vill slåss! Kompis, vet du vad? Jag är här och jag kommer inte att försvinna. Vill du slåss mot någon? Vill du testa dig själv? Hey, jag är 0-0 som boxare.


HETAST JUST NU


Boxning: Michael Bisping vs Jake Paul

Trots att Bisping varit pensionerad i över tre år så är han fortfarande en av MMA-världens mest populära profiler. En boxningsmatch mellan Bisping och Jake Paul skulle säkerligen dra massor av uppmärksamhet.

Bisping säger att han är mer än intresserad och förutspår att han avslutar YouTube:aren på under tre ronder.

 – Om du vill köra så sluta leka runt, fortsatte Bisping. Vill du köra? Jag gör det. Jag är här. Inga problem, okej? Jag är nästan 42 år gammal, jag är en tidigare världsmästare och jag kommer läxa upp dig, min vän.

– Jag garanterar dig detta: du kommer inte överleva tre ronder. Det är ett absolut faktum. Om detta är ett verkligt erbjudande så låt mig veta så kör vi. 100 procent! Logan Paul eller Jake Paul, eller båda.

Bröderna Paul har rört upp rejält med känslor i kampsportsvärlden under den senaste tiden. Medan Logan har en match inbokad mot boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr. så har Jake istället siktat in sig på Conor McGregor.

Paul postade nyligen en viral video där han utmanade och hånade McGregor, men ännu har han inte fått något svar från “The Notorious”.


Relaterat


 

Kategorier
Michael BispingSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara