Michael Bisping Khabib
Michael "The Count" Bisping. Foto: MMAnytt

Michael Bisping vs. Gökhan Saki? “Hela Europa skulle titta”

✅Den talangfulla kickboxaren vill möta Michael Bisping ✅"MMA legend vs. Kickboxning legend"

Den före detta mellanviktsmästaren Michael Bisping pendlar mellan att vilja boka in sin sista match på karriären till att överväga att lägga på handskarna redan nu. Skulle MMA-veteranen välja att ta en sista match så har han dock inte brist på kandidater direkt och den senaste i raden att utmana “The Count” är den talangfulla kickboxningslegenden Gökhan Saki.


Michael Bisping slår ner ryktena om Nick Diaz: “Skitsnack”


Michael Bisping vs. The World

Den 7 juli kommer Saki att kliva in i oktagonen för andra gången i sitt liv då han tar sig an Khalil Rountree under UFC 226. Det hindrar dock inte “The Rebel” Saki från att utmana Bisping på en fight som han tror skulle få hela Europa att titta.

Bisping har blivit utmanad av namn som Lyoto Machida, Vitor Belfort, Rashad Evans och Brad Tavares men ännu har ingen match bekräftats. Nu adderar Saki sitt namn till den grupp av fighters som vill möta den före detta mästaren och han gör det på Bispings Twitter:

Saki har just nu ett samlat matchfacit på 1-1 efter att ha förlorat sin MMA-debut i juli 2004 och sedan tagit hem en vinst via KO då han gjorde sin UFC-debut i september. Som kickboxare har “The Rebel” gått 96 matcher varav han vunnit 83, 59 av dessa är via avslut.

 

Vill du se Bisping vs. Saki?

 

Kategorier
Michael BispingSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...