Michael Chandler till UFC? MMA-stjärnan hintar om en stormatch!

✔ UFC-chefen Dana White intresserad av Chandler! ✔ "Det kommer att bli blodigt"

Flerfaldiga Bellator-mästaren Michael Chandler är ett av de hetaste namnen utanför UFC men det kan snart komma att förändras.

34-åringen avslutade före detta UFC-mästaren Benson Henderson i sin senaste match och är nu inte längre knuten till Bellator. Det öppnar upp massor av möjligheter för lättviktaren.

UFC-chefen Dana White har redan uttryckt ett intresse för “Iron” Chandler:

 – Ja, killen har verkligen förtjänat det. Jag skulle älska att träffa honom, sade UFC-chefen om Chandler

Chandler har också gått ut med en rad kaxiga meddelanden och utmanat några av UFCs toppnamn, däribland Conor McGregor.

 – Jag avslutar Conor på under två ronder, sade Michael Chandler.

– [Nate] Diaz är en skugga av sitt forna jag. Jag träffar honom med hårda slag och tar alla av hans. Han har en lömsk stark vänster som han slänger runt, jag behöver undvika den och få honom trött. Sen kommer jag att få honom att se Jesus och avsluta honom.


Relaterat:


UFC: Michael Chandler vs. Dustin Poirier?

Chandler tog nyligen till sociala medier för att hinta om en eventuell match. Han postade en bild på en diamant, vilket är Dustin Poiriers smeknamn och skrev “om fansen vill det så…”

Även “The Diamond” Poirier skrev ett inlägg under samma dag.

Poirier säger dock att han ännu inte är säker på om han slåss innan årets slut. Han återvände senast till vinstkolumnen då han besegrade Dan Hooker i en tuff Årets Fight-kandidat. Poirier är för närvarande rankad på andraplats i lättviktsdivisionen.

 

Vill du se Chandler vs. Poirier?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Michael ChandlerSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara