VILKEN MATCH! Michael Chiesa drar ut Carlos Condit med ENHÄNT kimura!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Spännande kriget får ett GALET avslut!

Nyårsgalan UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 är i full gång i The Forum i Inglewood, Kalifornien. MMAnytt är på plats och alldeles nyss avgjordes den tredje matchen på huvudkortet, där vi fick se den topp 15-rankade lättviktaren Michael Chiesa kliva upp till weltervikt för att ta sig an den forne interimmästaren Carlos Condit.

Det blev en riktigt spännande fight som svängde fram och tillbaka. Chiesa säkra ett par nedtagningar tidigt i matchen, men väl nere på marken blev det tighta scrambles och vid ett tillfälle försökte sig “The Natural Born Killer” på ett armlås som såg ut att vara nära att sitta.

Så småningom var det dock Chiesa som säkrade avslutet. Knappt en minut in i rond två lyckades “Maverick” få till en galen submission – enhänt kimura – som tvingade Condit att klappa.

Condit har nu förlorat fem raka matcher, men av döma av denna insats har han fortfarande en del kvar att ge.

Michael Chisa vs. Carlos Condit – highlights:

Resultat och statistik:

Officiellt resultat: (#9 LW) Michael Chiesa besegrade Carlos Condit via submission (enhänt kimura) i rond 2 (0:56).


RELATERAT: UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 – Resultat och Statistik


 

Kategorier
Senaste NyttUFC 232

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara