Michael “Venom” Page öppen för trilogimöte mot Douglas Lima – Men har ett krav!

✔ MVP är mer intresserad av ett tredje möte mot Lima än en titelmatch!

I fredags möttes Douglas Lima och Michael “Venom” Page i ett returmöte i London på Bellator 267: Lima vs. MVP 2 som hölls i Wembley Arena.

Det var jämna ronder hela matchen igenom och båda atleterna hade sina moments genom fajtens gång. Page fick in vältajmade träffar som fick Lima att tappa balansen men “Venom” valde att inte försöka följa upp och gå på avslut.

Lima fick in vältajmade nedtagningar och nere på mattan hade Page inte mycket att sätt emot. Lima kunde följa upp med våldsam ground and pound och kontrollera “Venom”.

Efter tre actionfyllda och tuffa ronder gick matchen till poängkorten och resultatet blev ett delat domslut (29–28, 28–29, 29–28) till Pages favör.


HETAST JUST NU


Michael Page vill möta Douglas Lima igen, men har ett krav!

Bara minuterna efter att Page tilldelats vinsten utmanande han den obesegrade Bellator-mästaren Yaroslav Amosov i sin segerintervju. Men efter att ha fått reflekterat lite mer över matchen och det kontroversiella beslutet var Page mer inställd på en tredje match mot Lima än att försöka få till en titelmatch mot Amosov.

Men ifall ett trilogimöte ska bli av mot Lima vill “Venom” se att det blir en femrondare!

– I all ärlighet så kommer jag trycka på att få till detta möte igen, sa Page under presskonferensen. Men låt oss köra fem ronder, varför inte? Det behövs mer tid, om detta händer igen så har jag 2 ronder till att försöka få in ett avslut.

Med segern över Lima har Page nu tagit revansch mot den enda mannen som besegrat honom och förlängt sin vinstsvit till sex matcher i rad.

 

Vem vill du se MVP möta härnäst?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Michael PageNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...