Michelle "The Karate Hottie" Waterson - Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Michelle Waterson tillbaka på UFC on FOX 29 i Arizona

✅ Möter #12-rankade stråviktaren i världen ✅ Waterson kommer med två raka förluster i ryggen

Michelle “Karate Hottie” Waterson har förlorat sina två senaste matcher i UFC. Hon blev avslutad av stråviktsdrottningen “Thug” Rose Namajunas och i december förlorade hon via enhälligt domslut mot topprankade Tecia Torres.

Innan dess hade hon vunnit två raka i UFC, där hon bland annat avslutade Paige VanZant via submission redan i första ronden.

Möter den tuffa Courtney Casey

Den 14:e april får Waterson ytterligare en chans att ta sig tillbaka till vinstkolumnen när hon möter Cortney Casey i Glendale, Arizona. Mötet bekräftades av UFC via AZNCentral i torsdags.

Cortney Casey. Foto: Brad Rempel-USA TODAY Sports

Casey var på tapeten i början av sommaren i fjol då hon fastnade i en dopingkontroll efter vinsten mot Jessica “JAG” Aguilar, då hon enligt Texaskommissionen hade förhöjda testosteronvärden.


Relaterat

– Cortney Casey fast i dopingkontroll –  Vinsten mot Aguilar blir no contest

– Texas-kommissionen lyfter avstängningen på Cortney Casey


Efter mer detaljerad undersökning kom kommissionen dock fram till att Caseys höga testosteronvärden var naturliga och efter påtryckningar från UFC-presidenten Dana White så lyftes Caseys avstäning och matchen mot Aguilar räknades återigen som en vinst på hennes matchfacit.

Waterson och Casey möts nu på UFC on FOX 29: Gaethje vs. Poirier i Glendale, Arizona den 14:e juli. Var matchen hamnar på matchkortet är i skrivande stund inte officiellt. En kvalificerad gissning är att matchen hamnar på huvudkortet.

I huvudmatchen möts topprankade lättviktarna Justin “The Highlight” Gaethje och Dustin “The Diamond” Poirier.

Kategorier
Michelle WatersonSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...