Miesha Tate förklarar sig – efter OnlyFans-kritiken!

✔ "Det känns som att jag blir trakasserad, lämna mig ifred"

På senare tid har flertalet fighters i UFC registrerat sig på OnlyFans och liknande sidor med fokus på vuxet innehåll. Det mest kända exemplet är förmodligen den forna UFC-fightern Paige Van Zant, som numera tävlar i BKFC. Genom sin sida har hon lyckats dra in stora summor pengar, mer än hon någonsin lyckats med i kampsport.

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.45
Ketlen Vieira - 2.90
Bethard

När bantamviktaren Miesha Tate i en kommentar till hennes YouTube-kanal blev tillfrågad huruvida hon tänkt registrera sig på OnlyFans gav hon ett tydligt svar.

– Ingenstans i denna video sade jag att jag var desperat, skrev Tate som svar på kommentaren.

Hennes undermening, att fighters med OnlyFans-sidor är desperata, ledde till stark kritik från både fans och kollegor, bland annat UFC-fightern Julia Avila.

– Det är inte upp till oss att döma eller försöka förstöra för en annan kvinna som (registrerar sig på OnlyFans), sade Avila.


HETAST JUST NU


Miesha Tate förklarar sin inställning till OnlyFans – och ber om ursäkt!

Tate har nu i ett nytt avsnitt av The MMA Hour förklarat att citatet var taget ur dess sammanhang, eftersom hon helt enkelt hade svarat på ett av sina fans.

– Först av allt, var detta inte ett offentligt uttalande, fastän jag förstår att allt jag säger på internet, även om det är en kommentar som svar på ett av mina fans på min YouTube-kanal, kan tas ur dess sammanhang och media kan göra vad de vill, sade Tate. Jag skulle vilja peka ut att inga av dessa rubriker faktiskt citerade mig. De använde bara ett ord som jag använde (“desperat”). Men jag har fått många kommentarer, så pass att det känns som att jag blir trakasserad, lämna mig ifred. Jag vill inte ha ett OnlyFans.

– Jag vill inte göra det eftersom jag känner, i min position, att folk redan begär att jag pensionerar mig. De har redan avfärdat mig. Jag har jobbat så hårt och varit en banbrytare inom sporten och vill göra allt jag kan för att bli tagen seriös. Det är mitt personliga val. Det är inte en reflektion av hur andra väljer att leva deras liv eller huruvida de mår bra av OnlyFans – om de gör det, toppen! Jag har inga problem med kvinnor eller män (som vill starta ett OnlyFans). Men jag vill inte bli sedd som någon som fajtar som ett andra val. Jag vill inte att OnlyFans blir anledningen till att folk är intresserade av mig.

– Ordvalet var fel och jag är hemskt ledsen ifall jag förolämpade någon som har OnlyFans eftersom det absolut inte var min mening. Jag tar inte sikte på någon. Jag älskar Kendra Lust. Jag är en stark supporter av alla – folk i allmänhet – men jag är en stor supporter av kvinnor som gör vad de vill.

Tate har alltså inte något personligt intresse av att registera sig på sidan, men dömer inte andra fighters som gör det. Hon hoppas dessutom att hennes tydliga svar äntligen får tyst på de många förfrågningar hon får om sidan.

Vad tycker du om den senaste trenden av fighters som startar OnlyFans?

 


Missa inte: UFC 270 Embedded: Francis Ngannou tycker att interimtiteln “är ett skämt”


Speltips inför UFC 270: Ngannou vs Gane

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på helgens UFC 270! Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatcherna och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

UFC 270ODDSSPELBOLAG
Francis Ngannou2.25
Ciryl Gane1.77
Brandon Moreno1.68
Deiveson Figueiredo2.45

Oddsen ovan kan komma att ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.06
David Lemieux - 9.50
Bet365

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Miesha TateSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...