VILKEN COMEBACK! Mikaela Laurén vinner solklart domslut mot tuff motståndare! Se liveintervjun här!

Publicerat av MMAnytt.se Onsdag 11 december 2019

Mikaela Laurén vinner comebacken – ryktas gå stor titelfight

✅ Ex-mästaren överlägsen i ringen

Efter att förra året ha meddelat sin pension från boxning gjorde den tidigare världsmästaren Mikaela Laurén precis comeback till ringen. Detta under kampsportsgalan AK Fighting Championship 3, som just nu äger rum i The Theatre i Göteborg.

Mikaela Laurén, även känd under smeknamnen “Destiny” och “Nordic Queen”, gjorde där upp mot Mexikos Paty Ramirez – en fight som svenskan i princip hade full kontroll över.

Laurén landade ett flertal fina slag under matchens gång och var den starkare boxaren rakt igenom. Efter x ronder utropades hon till vinnare via enhälligt domslut.

Trots att hon nyligen lade handskarna på hyllan, så är det inte säkert att detta var Lauréns sista fight. Enligt svenskan själv ligger hon nämligen i förhandlingar om en stor titelmatch härnäst – även om hon ännu inte bestämt sig kring framtiden i boxningsringen.


LÄS MER: AK Fighting Championship 3 med “The Mauler” – Fullständiga resultat LIVE!


Se MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez exklusiva segerintervju med Mikaela Laurén i videon ovan!

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara