Mike Perry avslöjar våldsamma planen: “Köra hans huvud genom buren!”

✔ "Platinum" verkar taggad inför sin uppkommande match!

UFCs welterviktare Mike Perry avslöjade nyligen att han har våldsamma planer inför det uppkommande mötet mot Daniel “D-Rod” Rodriguez.

Matchen mellan “Platinum” Perry och Rodriguez är inplanerad på samma kort som det spännande mellanviktsmötet där Darren Till tar sig an Marvin Vettori den 10 april.

Perry tog till Twitter och kommenterade på Rodriguez uppseendeväckande tatuering han har på sin överkropp och runt nacken. Inför deras fajt meddelar Perry att han tänker köra Rodriguez huvud genom buren.

– Han har ett stängsel tatuerat runt sin nacke så jag kommer köra hans huvud genom buren!

På nedanstående bild ser vi “D-Rod” längst till vänster under sitt träningsläger inför matchen mot Perry. Vi ser även UFC-fightern Donald Cerrone i mitten av bilden som Rodriguez tränar tillsammans med.

– Tränar hårt med dessa värstingar!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av DANIEL RODRIGUEZ (@d_rod_ufc)


HETAST JUST NU


Mike Perry vs. Daniel Rodriguez

“Platinum” förlorade sin senaste match mot Tim Means i november förra året. Han missade vikten och behövde böta en del av sin lön till Means. Efter matchen var det snack om att Perry funderade på att byta viktklass.

Perry passade på att utmana flera UFC-fighters från olika viktklasser, bland annat superstjärnan Conor McGregor och före detta welterviktsmästaren Robbie Lawler.

Det fanns även ett intresse från både Perrys och Tills håll att få till en match mellan varandra. Men UFC verkade inte intresserade av förslagen och erbjöd honom Rodriguez till slut.

Rodriguez matchfacit är på 13 vinster och 2 förluster. Hans senaste vinst var emot Dwight Grant där “D-Rod” stod för en knockout i första ronden. Under UFCs flagga har han samlat på sig tre vinster och en förlust. Nederlaget kom mot Nicolas Dalby i november förra året och bröt Rodriguez segersvit på tre vunna matcher i rad.

 

Hur tror du matchen mellan Perry och Rodriguez slutar?

 

Kategorier
Daniel RodriguezMike PerryNyheterSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara