"Platinum" Mike Perry. Foto: Stefan Romare

Mike Perry till Cerrone: “Ska ge dig en vacker död”

🎦 VIDEO+TEXT ✅ "Platinum" skickar kylig hälsning till "Cowboy" ✅ "Glad att du inte dog i grottan så jag kan ge dig en spartansk död"

Stämningen mellan motståndarna “Platinum” Mike Perry och Donald “Cowboy” Cerrone har varit ovanligt vänskaplig, då de två till och med har umgåtts på fritiden.

Men efter att Cerrone var på Joe Rogan Experience tidigare i veckan har stämningen surnat till, på grund av Cerrones så kallade “skitsnack” om JacksonWink, då han anklagade tränaren Mike Winklejohn för att förstöra gymmet.

Cerrone menar att allt förändrades när Greg Jackson tog ett kliv bakåt och Winklejohn tog över taktpinnen – och bara fokuserade på att tjäna pengar.

Var nära att drunkna under grottdykning

Under sitt besök hos Joe Rogan berättade Cerrone om hur hans dykarkamrat fick panik i grottan de dök i och när “Cowboy” räddade kamraten, som fick panik – försatte han sig själv i en livsfarlig situation.

Dykarkamraten fick panik och mörklade stora delar av grottan på grund av all grus och sand denne sparkade upp. Det var sedan svårt för Cerrone att hitta ut ur grottan, men till slut – och med oroande lite luft kvar i tanken – lyckades Cerrone till slut hitta ut.

Det passade Perry på att använda som ammunition.

Cerrone och Perry möts på UFC Fight Night 139: Edgar vs. Korean Zombie i Cerrones hemstat Colorado den tionde november.

Kategorier
Mike PerrySenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara