Mike Perry dissar och utmanar Nate Diaz: “Han är mager och svag”

✔ "Platinum" Perry övertygad att han kör över Diaz

Mike Perry är ute efter att bygga på sin vinstsvit och har bland annat siktet på Nate Diaz. Helgens vinst över Mickey Gall har givit “Platinum” Perry momentum och nu börjar ett flertal namn slängas fram som möjliga motståndare.

Det har länge pratats om en match mellan Perry och Darren Till, men även The Ultimate Fighter 1-vinnaren Diego Sanchez har kommit på tal. När Diaz slängdes fram som en möjlig motståndare så visade Perry föga respekt, åtminstone till en början.

 – Jag tycker han är en mager och svag liten jävel, precis som Mickey Gall. Jag menar, jag respekterar allt han gjort för sporten. Han är defensiv när han kör jiu-jitsu och han tror att han kan boxas med det där svaga mes-slagen som han har.

– Han har inte en chans att slå mig hårt nog. Jag skulle slå honom ståendes, precis som Jorge Masvidal gjorde.

Perry tror att en eventuell match mellan honom och Diaz skulle utspela sig på samma sätt som helgens match mot Gall.

Efter en någorlunda jämn förstarond så kom Perry att ta över matchen och slutligen vinna via enhälligt domslut. Det var Perrys första vinst på över ett år och han återvände till vinstkolumnen efter två hårda förluster.

 – Om ni gillade den fighten (mot Gall) så kommer ni antagligen gilla en fight mot Nate Diaz också. Han är lite mer tålig, han kommer antagligen att försöka stå och boxas med mig. Men med mina kraftslag så kommer jag sätta honom ned.  Alla vet att han är tålig, men jag kommer slå upp hans öga igen.

Se hela intervjun med Perry här nedan:


Relaterat till Mike Perry och Nate Diaz:


Kommer vi får se Nate Diaz återvända?

Diaz har inte tävlat sedan hans förlust mot Jorge Masvidal i november 2019. Några månader innan dess hade han besegrat den före detta mästaren Anthony Pettis efter att ha varit borta från buren i tre år.

Sedan sin förlust har dock Diaz än en gång sagt att han eventuellt inte kommer att återvända för att tävla mer.

 

Vill du se Perry vs Diaz?

 

Kategorier
Mike PerrySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara