Mike Perry dominerar Mickey Gall – med endast flickvän i sin hörna

✔ "Platinum" Mike bytte tränarna - mot flickvän ✔ VIDEO: Perry bjuder på en klassisk intervju efter vinsten

Mike Perry tystade sina kritiker när han under helgens UFC Fight Night: Poirier vs. Hooker återvände till vinstkolumnen med en dominant vinst över Mickey Gall.

Inför galan hade 28-åriga “Platinum” Perry skapat rubriker. Med endast två vinster på sju matcher valde Perry att slopa sitt team för att istället endast träna med sin nyfunna flickvän Latory Gonzales.

Med endast Gonzales i sin hörna kom Perry att bjuda på en dominant uppvisning. Även om Gall hade sina stunder så var det knappast en överraskning när domarna gav “Platinum” Perry vinsten efter tre ronder.

Efter matchen bjöd självklart Perry på en underhållande intervju där han ifrågasatte regeringen och deras skattemedel.

Vad står näst för Mike Perry och Mickey Gall?

Perry tog hem en välförtjänt och välbehövlig vinst som kan ha räddat honom från att gå skilda vägar med UFC. Han är nu 7-6 i UFC men fortsätter att vara en av organisationens mest underhållande och populära fighters.

“Platinum” utmanade ingen fighter utan sade istället att han kommer hitta ett nytt camp och ta itu med sina skatteproblem.

Gall, som gjorde sin UFC-debut efter endast en professionell MMA-match, har varvat vinster med förluster sedan 2016. Han är nu 5-3 och behöver desperat en vinst för att säkra sin framtid i UFC.

Weltervikt: Mike Perry besegrade Mickey Gall via enhälligt domslut (29-28, 29-28, 29-28)

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Mike PerrySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara