Mike Perry erbjuder fans att stå i hans hörna för pengar – blir brutalt hånad!

✔ Darren Till hånar Perrys gravida flickvän ✔ Erbjuder närmare 50 000 kronor för att stå i Perry hörna

“Platinum” Mike Perry erbjöd nyligen fans att stå i hörnan för hans nästa match men öppnade samtidigt upp sig för både kritik och hån.

På sin Twitter skrev Perry att man för pengar kunde göra han och hans gravida flickvän Latory Gonzalez sällskap i buren. Efter en rad av uppmärksammade skandaler, där han bland annat slog ned en äldre man, så är Perry inbokad att ta sig an ex-mästaren Robbie Lawler.

Perry vs. Lawler kommer att gå av stapeln den 21 november under UFC 255.

 – Den som ger mig mest pengar får vara i min hörna tillsammans med [Latory Gonzalez].


Relaterat:


Darren Till hånar Mike Perry

En av dem som gjorde sig lustig på Perrys bekostnad var Darren Till som under den senaste tiden gått hårt åt Perry. På sitt Instagram konto har “The Gorilla” Till gjort det klart att han erbjuder $5,000 (ca. 45 000 kronor) för att stå i Perrys hörna.

Utöver det har han även startat en GoFundMe-sida där han försöker samla ihop €25,000 (ca. 263 000 kronor).

Trots att Till och Perry varit vänliga mot varandra tidigare så är det inte så längre. Till har vid flera tillfällen hånat Perry rejält och han fortsätter göra så i samband med sin kampanj.

Till riktar sig främst in på Perrys gravida flickvän. De båda har ägnat massor av tid på sociala medier och det har resulterat i några “intressanta” ordväxlingar.

Kategorier
Darren TillMike PerrySenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara