Mike Perry erkänner alkoholmissbruk – UFC vidtar åtgärder

✔ Det kommer dröja innan "Platinum" Perry kan återuppta sin UFC-karriär

UFC har vidtagit åtgärder mot Mike Perry efter att en video visat hur han hamnat i bråk på en restaurang och slagit ned en äldre man.

Incidenten tog vid i Lubbock, Texas och involverade även Perrys flickvän Latory Gonzalez, som stod i Perrys ringhörna under hans senaste match.

Videon blev snabbt viral och det tog inte lång tid innan UFC uttalade sig kring händelsen. I ett pressmeddelande skriver UFC att de bland annat inte kommer erbjuda Perry en match innan han genomfört en behandling.

– UFC är medvetna och besvärade över videon som släpptes igår kväll gällande Mike Perry. Det uppförande som Perry uppvisar återspeglar inte vår organisation.

– Perry har bett om ursäkt för sitt beteende. Han erkänner att han är besviken över sig själv och över det faktum att hans handlingar kan ha kastat skugga över UFC. Perry erkänner att han har problem relaterade till alkohol. Han har informerat UFC om att han har åtagit sig att omedelbart söka professionell behandling som inkluderar missbruk- och beteendeterapi.

– UFC har i sin tur meddelat Perry att han inte kommer att erbjudas en match i dagsläget. Båda parter har kommit överens om att utvärdera nästa steg för Perry efter han avslutat sitt behandlingsprogram.


Relaterat:


Mike Perry: “Inga kommentarer”

Det är ännu oklart exakt vad som startade bråket. Enligt TMZ så ska restaurangchefen bett Perry att lämna restaurangen och “Platinum” Perry svarade med ett slag.

Perry var senast i buren den 27 juni då han återvände till vinstkolumnen med en enhällig domslutsvinst över Mickey Gall.

Perry skrev en lång rad av inlägg efter att videon uppmärksammats. Igår skrev han ytterligare ett:

 

Vad tycker du om UFCs åtgärder?

 

Kategorier
Mike PerrySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara