Mike Perry letar motståndare – utmanar Conor McGregor & Robbie Lawler!

✔ Perry utmanar massor av fighters: "Jag är redo! Kom igen, vi kör!"

UFCs welterviktare Mike “Platinum” Perry har gått loss på Twitter och utmanat ett stort antal fighters till att dela bur med honom. Bland namnen har vi allt ifrån de allra största stjärnorna inom sporten, till före detta mästare och icke-rankade fighters.

I samband med den senaste UFC-galan gick Perry ut på sociala medier och skickade ut ett flertal riktade utmaningar.

– Är det dags för returmatchen Alan Jouban?

“Platinum” är även intresserad av ett möte mot Li Jingliang som han påstår varit ett alternativ i tidigare skede men som inte blev av.

– Eller vad sägs om ett möte mot Li Jingliang? Han besegrade Santiago Ponzinibbi och jag tror han tackade nej till att möta mig tidigare. Jag är även ett stort fan av kinesisk MMA så det hade varit en ära att få knocka honom!

Perry passade också på att utmana superstjärnan Conor McGregor och före detta mästaren Robbie Lawler i en Tweet fylld av UFC-atleter.

– Eller Robbie Lawler? Conor McGregor? Al Iaquinta? Returmöte mot Paul Felder eller Vicente Luque? Vemsomhelst, kort eller lång!

Niko Price kan också få bli knockad, någon mer? Jag kommer klara invägningen och är redo! Kom igen, vi kör! Träning på måndag! “Mindset on Mind Set” #Working, tillägger Perry.


HETAST JUST NU


Vad står näst på tur för Mike Perry?

“Platinum” är en av UFCs mest underhållande fighters men gör kontinuerligt stora rubriker med sina bisarra upptåg utanför buren.

I Perrys senaste match mot Tim Means i november förra året missade han vikten och fick böta en andel av sin lön. Matchen gick alla ronderna ut och slutade med en förlust för Perry via enhälligt domslut.

Perrys senaste vinst var i hans näst senaste fajt emot Mickey Gall i juli 2020. I den delade huvudmatchen plockade han hem en seger via enhälligt domslut. Nu återstår det att se ifall någon av de som blivit utmanade av “Platinum” bjuder upp till kamp.

 

Vem vill du se Perry möta härnäst?

 

Kategorier
Mike PerryNyheterSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara