Från vänster: Michael Jai White och UFC-fightern Mike Perry. Foton: Steve Mitchell-USA TODAY Sports samt Instagram/MichaelJaiWhite

UFC-fighterns utspel – kallar filmstjärnan för N-ordet

✅ Kontroversielle fightern i blåsväder - igen

UFC-fightern Mike Perry skapade stora rubriker förra året, då han efter ett DNA-test hävdade att han har rätt att använda N-ordet – då testerna visade på att han hade 2 % afrikanskt ursprung.

Läs mer: Mike Perry anklagas (på nytt) för rasism efter senaste utspelet mot “Cowboy”

Nu har Perry hamnat i blåsväder igen. “Platinum” har varit inblandad i ett twitter-bråk med skådespelaren Michael Jai White, och i ett nyligt inlägg valt att kalla filmstjärnan för “bitch ass nigga”.

Han står sedan på sig i en senare tweet, och menar att det är rättfärdigat att använda N-ordet i det här sammanhanget. Detta eftersom White “beter sig som en”.

Sedan tidigare har UFC-fighters som Gerald Harris motsatt sig Perrys användande av den kontroversiella benämnningen. Då menade Perry att det inte fanns något Harris kunde göra åt saken.

Perry, 28, gick sin senaste UFC-fight på UFC 245 förra månaden. Då blev det förlust via brutal knockout mot Geoff Neal.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...