Mike Perry vill gå match – “The Immortal” svarar

✅ Perry är ute efter en ny match - och kan få en riktig rökare ✅ Har förlorat tre utav sina fyra senaste matcher

Den kontroversiella welterviktaren “Platinum” Mike Perry (12-4) har inte gått match sedan november förra året då han förlorade via submission mot den folkkäre veteranen Donald “Cowboy” Cerrone. Perry skadade sin arm i matchen, då han var sen med att klappa ut till en armbar, men verkar vara hel nog för att be sina fans och följare på Twitter om förslag för ny motståndare. En av de som svarade var knockoutartisten Matt “The Immortal” Brown (21-16).

24 knockouter herrarna emellan

Brown och Perry kan ses något som två sidor av samma mynt, fighters som allra helst vill föra matchen stående och som alltid avslutat via våldsam knockout när de själva haft möjligheten att avgöra.

Det har gått över ett år sedan Brown sist tävlade, då han tvingades dra sig ur ett planerat möte med Carlos Condit på grund av en skada. Innan dess knockade han veteranen Diego Sanchez med en brutal armbåge i den första ronden.

Perry tävlade tre gånger förra året: en poängförlust mot Max Griffin, en vinst på domslut över Paul Felder samt det senaste ovannämnda nederlaget mot “Cowboy”.

Hittills har Perry avslutat 92% av sina segrar (elva utav tolv) via knockout, medan Brown har hela tretton knockoutvinster, eller 62% av sina totala segrar.

Vill du se Perry och Brown mötas? 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara