Här visar Mike Tyson upp superformen: “Hur är det ens möjligt?”

✔ Klippet som får fightingvärlden att tappa hakan ✔ 53-årige legendaren tränar för comeback - slår fortfarande STENHÅRT!

Boxningsikonen Mike Tyson, 53, har avslöjat att han tränar för en återkomst till ringen. Planen är att gå ett antal uppvisningsmatcher – för att samla ihop pengar till välgörenhet.


RELATERAT: Mike Tyson avslöjar: Gör comeback till ringen


Och trots att han har kommit upp i åren, så är det knappast brist på krut i nävarna på tungviktslegendaren.

– Jag börjar få till de där kombinationerna igen, sa Tyson nyligen i en livesändning på Instagram – vilket vi nu får se prov på.

Ett nytt klipp där “Iron Mike” slår på mittsar sprids nämligen som en löpeld på sociala medier. Tysons speed och power vid 53 års ålder får flera andra fighters att tappa hakan.

Se videon nedan (via Twitter):

Svenska stjärnorna imponerade av Mike Tyson

En av alla som fascineras av videon är den svenske MMA-fightern Jack Hermansson, som är topprankad i UFC.

– JÖSSES! Hur är det ens möjligt? skriver han i en tweet.

En annan som reagerar är den svenske boxningsstjärnan och flerfaldige världsmästaren Badou Jack.

Tyson vann WBC:s världstitel vid endast 20 års ålder, och blev därmed den yngste tungviktsmästaren någonsin. Han gick sin sista proffsfight i juni 2005 och avslutade sedan boxningskarriären med ett matchfacit på 50-6, varav 44 knockoutvinster.


LÄS MER: Här röker Conor McGregor marijuana – med Mike Tyson

LÄS OCKSÅ: Vem skulle vinna – Ali eller Tyson? Här är legendarens egna svar


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
BoxningSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara