Mike Tyson attackerad av fanatiker – efter boxningsmatchen!

✔ Ville slåss med 54-åriga boxningslegendaren ✔ Trodde han skulle dra vapen

Mike Tyson blev nästan inblandad i ett slagsmål efter helgens uppmärksammade uppvisningsmatch mot Roy Jones Jr. Enligt TMZ Sport så blev “Iron” Mike nämligen attackerad av en ivrig beundrare som försökte slå honom.

Det hela hände när Tyson höll på att lämna Staples Center och var i färd med att skriva autografer åt sina fans. En man ska då ha skrikit till Tyson och frågat varför boxningslegendaren inte ville slåss mot honom.

54-åriga Tyson ska skämtsamt ha sagt att det inte skulle sluta bra för honom, något som verkar ha triggat mannen. Direkt efter svaret så började mannen att svinga slag mot Tyson.

Han ska därefter ha sträck sig ned mot byxlinningen, något som fick Tysons team att reagera snabbt.


Relaterat: Mike Tyson kör över Roy Jones Jr. – ändå oavgjort: “Är okej med det”


Mike Tyson gick åtta ronder

Mannens rörelse fick alla att tro att han tänkte ta fram ett vapen och agerade snabbt för att förhindra ytterligare en attack. Det visade sig dock att mannen inte hade något vapen, men polis kom ändå att tillkallas till platsen.

Enligt Tysons team så kände de igen mannen och det var inte första gången som han skapat bekymmer för boxningslegendaren. När polis anlände var dock situationen redan löst.

Lördagen kom därmed att innehålla mycket action för 54-åriga Tyson. Han gick en mycket uppmärksammad och efterlängtad comeback till ringen då han mötte Jones Jr.

Uppvisningsmatchen gick i åtta tvåminuters-ronder och slutade med ett oavgjort domslut. Merparten tycker dock att Tyson förtjänade vinsten och matchen gav honom blodad tand.

Tyson lovade fansen att fortsätta tävla i uppvisningsmatcher även framöver:

 – Jag är glad att jag inte blev knockad eller något, sa Tyson. Jag kommer att vara bättre nästa gång, jag kunde gjort allting mycket bättre. Jag kommer att vara bättre i nästa match!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Mike TysonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...