Anledningen till Mike Tysons comeback kommer ge dig rysningar

✔ Tysons starka ord: "Känner mig ostoppbar nu" ✔ Vändningen: Därför ska legendaren boxas igen

En tidernas största boxingslegendarer, 53-årige Mike Tyson, gör sig redo för en potentiell comeback till ringen. Detta för att gå uppvisningsmatcher för välgörenhet.

Den forne tungviktsmästaren tränar på för fullt, är i otrolig form för sin ålder och har fortfarande rejält krut i nävarna. Det går att se i flera videos som blivit virala sensationer den senaste tiden, med miljontals visningar.


LÄS MER: UFC-chefens vädjan – till Mike Tyson

LÄS OCKSÅ: Mike Tysons sköna reaktion – på svenskens blixtknockout


Mike Tyson: “Krigsgudarna har väckt mig på nytt”

Satsningen på en återkomst visar på en rejäl vändning för Mike Tyson, som tidigare i år sa sig vara rädd för sitt gamle boxningsjag.

– Ibland känner jag mig som en fegis för jag vill inte att den där personen kommer fram igen. För om han kommer fram så följer helvetet med, sa han bland annat i sin egen podcast, Hotboxin’ with Mike Tyson, när den flerfaldige boxningsvärldsmästaren Sugar Ray Leonard medverkade som gäst.

– Jag hatar den mannen, jag är rädd för honom, fortsatte Tyson i samma avsnitt.

I en nylig intervju förklarar boxningsikonen med starka ord vad det är som har förändrats sedan dess.

– Jag känner mig ostoppbar nu. Krigsgudarna har väckt mig på nytt. De har tänt mitt ego och vill att jag ska ut i krig igen, säger Mike Tyson till Facebook Gaming.

Har flera frivilliga motståndare: “Öppen för vem som helst”

Tyson har tidigare sagt att han avser fightas i matcher om tre eller fyra ronder, för att samla in pengar till narkomaner och hemlösa. Kort efter comebackbeskedet meddelade även Tysons gamle rival, den 57-årige ex-mästaren Evander Holyfield, att han också ska återvända till ringen för välgörenhetsmatcher – vilket satte igång spekulationer om att en trilogifight kan vara på gång.

Dessutom har Tyson också utmanats av UFC-legendaren Tito Ortiz, som flitigt försöker få till någon slags match mot honom. Andra MMA-fighters som anmält sig frivilliga är MMA-pionjären Ken Shamrock och UFC:s forne tungviktsmästare Andrei Arlovski.

– Alla som är villiga att bidra till välgörenheten är välkomna att utmana mig. Jag är öppen för att möta vem som helst, säger Tyson till TMZ Sports.


RELATERAT: UFC-legendaren utmanar Mike Tyson – sågas skoningslöst av rivalen!


Vem borde Mike Tyson möta i sin comeback? Kommentera!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
BoxningMike TysonSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...