Mike Tyson avslöjar: Gör comeback till ringen

✔ Nya boxningsmatcher på gång för 53-årige legendaren ✔ Anledningen är fantastisk

Boxningsikonen “Iron” Mike Tyson lade handskarna på hyllan för nästan 15 år sedan. Men nu planerar den 53-årige legendaren att göra comeback till ringen.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

–  Jag har tränat på och försöker ta mig in i ringen, avslöjar Mike Tyson under en livechatt på Instagram.

Planen är inte att återuppta proffskarriären – men istället att genomföra ett antal välgörenhetsmatcher.

– Jag tror jag kommer boxas i några uppvisningsmatcher och komma i form. Jag vill gå till gymmet och komma i form så jag kan boxas i uppvisningsmatcher på tre-fyra ronder för välgörenhet och sådant, förklarar Tyson och fortsätter med att sammanfatta planen:

– Lite välgörenhetsmatcher, samla in lite pengar, hjälpa några hemlösa och drogberoende jävlar som mig själv.


LÄS MER: Mike Tyson bryter ihop – när han talar om sitt förflutna

LÄS OCKSÅ: Här röker Mike Tyson marijuana – med Conor McGregor


Mike Tyson: “Börjar få bättre kondition”

Tyson erkänner att träningen tar hårt på kroppen, men menar att han sakta men säkert börjar få bättre flås igen.

– Jag kör två timmars konditionsträning. Jag cyklar och springer på löpandet i en timme, sedan kör jag lätta vikter – 250-300 reps. Sedan börjar jag dagen med boxningsgrejerna. Jag går in och slår mittsar i 25-30 minuter, och nu börjar jag få bättre kondition.

Han fortsätter och menar att även boxningsfärdigheterna börjar falla på plats igen.

– Jag börjar få till de där kombinationerna igen. Men det gör ont – jag känner mig som om tre män spöat skiten ur mig, skämtar han.

Mike Tyson anses vara en av tidernas bästa boxare. 1986 blev han den yngste världsmästaren någonsin i tungvikt, när han vid endast 20 års ålder knockade Trevor Berbick för att vinna WBC-titeln. Tysons sista proffsfight var en skrällförlust mot Kevin McBride sommaren 2005, varefter han meddelade sin pension från sporten.


RELATERAT: Vem skulle vinna – Ali eller Tyson? Här är legendarens egna svar


 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara