Mike Tyson tänker bryta mot reglerna – i comebacken!

✔ Boxningsikonen möter Roy Jones Jr. ✔ "Search and destroy"

Den legendariske tungviktsboxaren Mike Tyson, 54, förbereder sig för en comeback till ringen. Återkomsten har blivit en av de hetaste snackisarna i kampsportsvärlden på senare tid – och nyligen stod det klart att motståndaren blir den flerfaldige världsmästaren Roy Jones Jr, 51.

Tyson och Jones möts på utomhusarenan Dignity Health Sports Park i Kalifornien den 12 september. Matchen är bokad för åtta ronder och ska vara en uppvisningsfight, vilket innebär snäppet större handskar och att de inte ska försöka knocka varandra.


LÄS MER: KLART: Mike Tyson gör comeback – match bokad!

LÄS OCKSÅ: Mike Tyson tillbaka i ringen – då får svenske profilen en viktig roll


– Det här är inte en situation där de ska försöka slå huvudet av varandra. De ska bara vara där och känna på varandra i ringen och låta fansen se två legendarer, sa Andy Foster från Kaliforniens kommission till Yahoo Sports i samband med offentliggörandet av matchen.

Tyson verkar dock ha helt andra planer.

Mike Tyson redo att knocka Roy Jones Jr.

Enligt Tyson själv är han fullt redo att knocka Jones – trots kommissionärens uttalande.

– Om luckan öppnar sig, jag letar alltid efter det, säger Mike Tyson när TMZ Sports frågar om han siktar på en knockout.

Tyson använder uttrycket “search and destroy” när han beskriver sin comeback.

– Jag ser fram emot att återta min ära, säger han.

Tyson vs. Jones sänds live online via pay-per-view och kostar 49,99 amerikanska dollar (ca. 435 svenska kronor). Det är i skrivande stund oklart om samma pris gäller i Sverige.

Enligt Tyson själv kommer hans inkomst från matchen att doneras till välgörenhet.


SE ÄVEN: Anledningen till Mike Tysons comeback kommer ge dig rysningar


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Mike TysonSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara