Mike Tyson erbjuden MÅNGMILJONBELOPP – för bare knuckle-match!

✔ "Iron" Mike får konkret belopp och en överraskande twist på sitt kontrakt!

Mike Tyson må vara 53 år gammal men han har visat att han fortfarande har krut i nävarna och ett jävlaranamma. I slutet av april avslöjade “Iron” Mike att han planerade en comeback. Kort därefter utannonserade Tysons rival Evander Holyfield att även han planerade att göra en retur till ringen.

Med flera potentiella motståndare i sikte så tar nu Tysons comeback ännu ett konkret steg framåt då Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) kommer med ett konkret erbjudande till den före detta världsmästaren.

BKFC-presidenten David Feldman avslöjar att de är ute efter att skriva kontrakt med Tyson och erbjuder honom 20 miljoner dollar (ca. 196 miljoner SEK).

 – Hela världens iver över Mikes träningsvideor fick oss att ge honom ett erbjudande, skrev Feldman i ett uttalande till MMA Fighting Han är en legend och det var en ära att bara prata med hans team. Vi får se vart det här leder. Det vore en ära att arbeta med Mike, oavsett scenario.


Ryska MMA-veteranens galna bekännelse: “Jag försökte få coronaviruset”Conor McGregor raderar sin hånfulla diss – får SVIDANDE svar från Poirier


Mike Tyson i Bare Knuckle Boxing?

Skulle Tyson överväga att göra sin bare knuckle boxing-debut så kommer han att få fritt spelrum att välja fritt bland BKFCs fighter. Organisationen har skrivit kontrakt med en hel del före detta välkända UFC-fighters som exempelvis Artem Lobov, Chris Leben och Jim Alers, men också tyngre fighters som exempelvis Chase Sherman och före detta tungviktsmästaren i boxning Shannon Briggs.

Tyson har inte tävlat sedan juni 2005 då han förlorade mot Kevin McBride, hans andra raka förlust. Han kom att pensionera sig efter McBride-matchen och sade att han förlorat sin passion för sporten. Nu verkar det dock som att “Iron” Mike hittat sin glöd igen.

 

Skulle du vilja se Mike Tyson tävla i BKFC?

 

Kategorier
Mike TysonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara