Bet av örat i notorisk fight – nu kan Mike Tyson få legendarisk rematch!

✔ Snacket är igång - här är videon som får världen att undra

Boxningsikonen Mike Tyson har avslöjat att han kommer göra comeback, och nu verkar det som att ingen mindre än Evander Holyfield ska stå för motståndet. Den gamle rivalen har nämligen också meddelat att han ska återvända till ringen.

Något som bäddar för en legendarisk trilogimatch.

Det är ett plötsligt videoavslöjande från Holyfield som får världen att undra. Snacket går nu varmt och flera nyhetsmedier drar slutsatsen att Tyson kommer få en ny rematch.

– Är ni redo? Ögonblicket nu alla väntat för… Mästaren är tillbaka! Jag skulle vilja avslöja att jag kommer göra en comeback till ringen. Jag kommer att fightas i uppvisningsmatcher för ett gott syfte, skriver Evander Holyfield på Twitter.

Det är inte bara tajmingen av Holyfields comebackbesked som tyder på att han ska möta Tyson, utan också faktumet att han – precis som “Iron Mike” – ska gå uppvisningsmatcher för välgörenhet.


LÄS MER: Mike Tyson avslöjar: Gör comeback till ringen


Mike Tyson bet Evander Holyfield i örat

Tyson och Holyfield möttes för första gången i november 1996. Tyson var då den regerande WBA-mästaren – men det var Holyfield som tog över världstiteln med en seger via teknisk knockout.

Drygt ett halvår senare möttes de på nytt – i en rematch som skulle få ett helt annorlunda avslut.

Holyfield vann även returmötet – men via diskvalifikation. Detta efter efter att Tyson bet om honom i örat.

Tyson fick sin boxningslicens temporärt indragen och tvingades böta tre miljoner dollar efter skandaltilltaget.

Flera år senare återförenades rivalerna för att prata ut om händelsen i “The Oprah Winfrey Show”.

Om det faktiskt blir ett tredje möte mellan Mike Tyson (50-6, 44 KO-vinster) och Evander Holyfield (44-10-2, 29-KO-vinster) så lär vi kunna vänta oss en uppvisningsfight på tre-fyra ronder, enligt Tyson. Det återstår att se om matchen blir officiellt spikad.


RELATERAT: Här visar Mike Tyson upp superformen: “Hur är det ens möjligt?”


Sponsrat innehåll: Spela på UFC 249 med Bet365!

Livesport är tillbaka! Sugen på att betta på helgens stora UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Bet365 erbjuder odds för samtliga matcher på UFC 249!

Du som registrerar ett konto via den här länken har möjlighet att få spelkrediter på upp till 1250 kr.

Spela ansvarsfullt.

Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara