Dyra hemligheten avslöjad – bakom Mike Tysons nya superkropp

✔ Det är inte vad du tror ... ✔ Samma knep som Ronaldo

Boxningsikonen Mike Tyson, 53, har fått fightingvärlden att tappa hakan med sin superform och monsterfysik inför den stundande återkomsten till ringen.

För ett antal år sedan var den förre tungviktsvärldsmästaren överviktig – men idag är han otroligt vältränad för sin ålder. Nu avslöjar legendaren själv vad som ligger bakom den makalösa kroppstransformeringen.


LÄS MER: Mike Tysons nya superkropp – här visar världsstjärnan upp MONSTERFYSIK!

LÄS OCKSÅ: Anledningen till Mike Tysons comeback kommer ge dig rysningar


På nätet har vissa spekulerat kring om hemligheten skulle vara någon form av doping. Men enligt “Iron Mike” handlar istället om en stamcellstransplantation. Andra sportstjärnor som Cristiano Ronaldo och Rafael Nadal har också genomgått liknande behandlingar – som ska hjälpa till att reducera smärta och inflammation samt öka blodcirkulationen.

Stamcellsbehandlingar kostar mellan 50 000 och 250 000 kronor, skriver Daily Star.

Mike Tyson: “Genomgår faktiskt en sån process just nu”

Det är i en intervju med rapparen LL Cool J i radioprogrammet “Rock and Bells Radio Show” på SiriusXM, som Tyson berättar om behandlingen.

– Sex veckor av detta så är jag i den bästa formen jag någonsin drömt om. Jag genomgår faktiskt en sån process just nu, säger Mike Tyson.

Vidare förklarar Tyson vad mer som krävs för att komma i matchform.

– Jag ändrar min diet och kör konditionsträning. Konditionen är viktig att starta med, du behöver din uthållighet för träningsprocessen, säger Tyson, som menar att han kör två timmars konditionsträning om dagen.

När det kommer till kostsidan säger Tyson att han i princip äter “slavmat”.

– För mig är det nästan som slavmat. Att göra det man hatar men göra det som om det inte vore någonting, menar Tyson.

Så här ser Mike Tyson ut vid 53 års ålder. Det är en stor kontrast till hur han såg ut åren efter att proffskarriären tog slut.

Mike Tyson Boxning comeback fysik

En äldre bild på Mike Tyson.

RELATERAT: Han påstår sig möta Mike Tyson: “Det är officiellt”


 

Kategorier
BoxningMike TysonSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara