Mike Tyson gör comeback – då får svenske profilen en viktig roll

✔ Prisade eldsjälen medverkar i stormatchen

Nyligen bekräftades det att boxningslegendaren Mike Tyson är klar för comeback. Detta när han tar sig an en annan tidigare pensionerad boxningsikon i Roy Jones Jr på en gala som äger rum den 12 september i år.

LÄS MER: KLART: Mike Tyson gör comeback – match bokad!


Detta innebär också att en svensk profil kan få en viktig roll i det kommande stormötet. Det handlar om Andrija Martic, som är huvudtränare på ATF Gym i Växjö.

Martic har nämligen blivit tillfrågad om att medverka som cutman i Jones hörna under mötet med Tyson. Det uppger vxonews.se. Martic kommer dessutom att hjälpa till med träningen inför matchen.

Via Instagram:

LÄS OCKSÅ: YouTube-stjärnan slåss på samma matchkort som Tyson

Nu återstår bara för Martic att ordna ett visum som krävs för att komma till USA, något som försvårats under den rådande coronapandemin.

Martic har prisats för sin roll som tränare i Växjö, och har bland annat vunnit utmärkelsen “årets eldsjäl” i staden.

Sedan tidigare står det också klart att Youtubestjärnan Jake Paul kommer att fightas på samma matchkort som Mike Tyson och Roy Jones Jr.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara