Mike Tyson i förhandling om ny boxningsmatch – mot ärkerivalen!

✔ Nu kan Tyson få revansch - efter över 20 år!

Efter succécomebacken förra året är nu “Iron” Mike Tyson i förhandling om en ny match – mot ingen mindre än rivalen Evander “The Real Deal” Holyfield – den enda fightern som besegrat Tyson två gånger.

Det var Holyfield som meddelade att han blev inspirerad efter att ha sett Tysons återkomst förra året mot Roy Jones Jr. Matchen slutade i oavgjort, något kontroversiellt, då många ansåg att Tyson åstadkom betydligt mer i matchen än sin motståndare.

Trots resultatet motiverade det Holyfield att börja sadla om för en comeback han med, och han påstår att bägge fighters teams är i förhandling för att styra upp ett tredje möte mellan boxningslegendarerna.


RELATERAT:


“Redo för honom!”

Dock innebär inte dessa förhandlingarna att matchen garanterat blir av, men Holyfield förbereder sig för ett tredje möte med Tyson.

– Grejen är att om det är meningen så kommer det hända, oavsett, det är vad det är, berättade Holyfield för The Sun.

– Vad jag kan säga är att mitt team har talat med Mike [Tysons] management, så jag väntar på ett beslut. De kommunicerar just nu. Grejen är att jag tränar för detta, jag vet att denna dealen kommer gå igenom en dag och jag är redo för honom!

Herrarna möttes först i november 1996 då Holyfield skrällde genom att knocka Tyson i den elfte ronden. Det var Tysons första förlust sedan megaskrällen mot Buster Douglas sex år tidigare.

De möttes knappt ett år senare i en ökänd match där Tyson blev diskvalificerad efter att ha bitit och slitit av en del av Holyfields öra. Många såg de två förlusterna mot Holyfield som starten på Tysons nedgång, då den sistnämnde endast vann fem av sina tio följande matcher.

Dock så har Tyson visat sig fortfarande vara på hugget, särskilt efter prestationen mot Jones Jr. Hittills är Holyfield den enda fightern som besegrat Tyson två gånger – något som lär motivera “Iron” Mike.

 

Vill du se Mike Tyson vs Evander Holyfield III?

 

Kategorier
Mike TysonSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara