Nya Mike Tyson-videon kommer få dig att tappa hakan!

✔ Här tränar legendaren för comeback: "Jag är tillbaka!"

Få kan vid det här laget ha missat att boxningsikonen Mike Tyson, 53, gör sig redo för en comeback till ringen. Tyson planerar som känt att gå ett antal uppvisningsmatcher till förmån för välgörenhet.


LÄS MER: Francis Ngannou hyllas stort av Mike Tyson – efter skräckknockouten


Trots att det har gått nästan 15 år sedan legendarens sista proffsfight, så är han fortfarande i otrolig form. En kort videosekvens från Tysons träning fick i princip hela fightingvärlden att tappa hakan. Nu kommer en ny, längre video – som slår fast att “Iron Mike” fortfarande är en av världens absolut läskigaste boxare.

– Jag är tillbaka, säger Mike Tyson i videon (via Instagram):

View this post on Instagram

Anything is possible when you are smart about it. Train Smart. Recover Smarter. @smartcups #SmartCups #baddestmanontheplanet #stillthebaddestmanontheplanet @tysonranchofficial @coppergel #tysonranch SmartCups.com

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

Mike Tyson vs. Evander Holyfield 3?

Den senaste tidens uppståndelse kring Tyson har fått många att reagera. Nya dörrar har även öppnats för den forne världsmästaren, som exempelvis erbjudits ett mångmiljonkontrakt med organisationen Bare Knuckle Fighting Championship.

Men några fler professionella matcher är av allt att döma inte aktuellt i nuläget. Mycket pekar däremot på att Tysons comebackmatch kan bli en legendarisk trilogifight – mot sin gamle rival.

Ex-mästaren Evander Holyfield har nämligen också meddelat att han ska återvända till ringen för välgörenhetsmatcher. Holyfield har som känt besegrat Tyson vid två tillfällen – bland annat via diskvalifikation i deras ökända rematch, efter att Tyson bet honom i örat.

Det återstår att se när, var och hur Tyson gör sin comeback. Men det kommer bli en tuff utmaning för vem han än ställs mot, det är en sak som är säker.


LÄS MER: Vem skulle vinna – Muhammad Ali eller Mike Tyson? Här är legendarens egna svar


 

Kategorier
BoxningMike TysonSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara