Mike Tysons sköna reaktion – på svenskens blixtknockout

✔ Brutala knocken som får Tyson att vråla!

Den legendariske tungviktsboxaren Mike Tyson är just nu högaktuell i kampsportsvärlden, då han gör sig redo för en återkomst till ringen. Men bortom sin egen fightingkarriär är den 53-årige ex-världsmästaren också ambassadör för Professional Fighters League – som är en av världens större MMA-organisationer.


LÄS MER: UFC-chefens vädjan – till Mike Tyson

LÄS OCKSÅ: UFC-legendaren utmanar Mike Tyson – sågas skoningslöst av rivalen!


PFL är ett unikum på så sätt att ligan bygger på ett årligt turneringsformat, där tanken är att alla atleter ska ha lika stor chans att vinna mästarbältet oavsett politik och stjärnstatus. Varje PFL-mästare erhåller en miljon dollar efter avslutad säsong.

En som varit med i både 2018 och 2019 års miljonturneringar är svenske Sadibou Sy. Den 33-årige stockholmaren har visat sig konkurrenskraftig mot världseliten och fått stor uppmärksamhet för framförallt sina skickliga sparkar – som han är välkänd för sedan länge här på hemmaplan.

Sadibou Sy

Sadibou Sy gick till kvartsfinal i förra årets welterviktsturnering, där han åkte ut på fördelar efter ett oavgjort domarbeslut. Foto: PFL / Mazdak Cavian-MMAnytt

Mike Tyson reagerar: “Som om någon sliter ut dina lungor”

Sys senaste knockoutvinst var särskilt imponerande. Det var för nästan exakt ett år sedan som han ställdes mot den tidigare UFC-fightern David Michaud – och avslutade matchen på nolltid.

Närmare bestämt 17 sekunder tog det innan den svenske toppstrikern prickade Michaud med en klockren leverspark, som omedelbart skickade honom i mattan.

Sadibou Sy har knockat två tidigare UFC-fighters i PFL. Här på bilden ligger David Michaud kvidandes på marken, efter att ha tagit emot svenskens välplacerade kroppspark endast 17 sekunder in i matchen. Foto: Ryan Loco/PFL

Nu har PFL lagt ut en video där Mike Tyson reagerar på organisationens bästa knockouts. När han får syn på Sys avslut vrålar han till rejält och konstaterar smärtan av att träffas så hårt i levern:

– Det är som om någon sliter ut dina lungor och du inte kan andas. Du känner hur alla dina kroppsvätskor stoppas, säger Tyson.

Spana in hela videoklippet nedan!

Mike Tyson Reacts To Knockouts

Mike Tyson Reacts To The Heaviest Knockouts In PFL History!The Baddest Man On The Planet 😎

Posted by PFL MMA Live on Friday, May 22, 2020

PFL har skjutit upp 2020 års säsong på grund av coronapandemin, men väntas återvända med nya MMA-turneringar så fort läget förbättrats.

 


RELATERAT: Conor McGregor har ett oväntat löfte – till Mike Tyson


 

Kategorier
Mike TysonPFLSadibou SySenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara