Här sluddrar Mike Tyson – somnar nästan under intervju!

✔ "Är han hög?" ✔ Se videon som gör fansen riktigt oroliga

Den 28 november är det dags för den 54-årige boxningsikonen Mike Tyson och göra comeback till ringen. Detta när han möter den flerfaldige världsmästaren Roy Jones Jr, 51, i en uppvisningsfight.

LÄS MER: Mike Tysons comeback riskerar att ställas in: “Inte acceptabelt”


Men är det verkligen någon bra idé?

Den frågan ställer sig nu fansen efter att nya bilder uppdagats som fått många att reagera kraftigt. Det handlar om en intervju på ITV:s Good Morning Britain, där Tyson såg minst sagt sliten ut. Boxningslegendaren sluddrade med orden, och såg vid ett tillfälle ut att vara nära på att somna till.

Reaktionerna: “Mike Tyson såg stupfull ut”

Ett fan menade på att Tyson såg “stupfull ut” medan en annan undrade om han var trött, “punch drunk”, eller fått i sig för mycket kokain.

Via Twitter:

Vissa fans försvarar dock Tyson, och hänvisar till tidsskillnaden alternativt att boxningslegendaren antagligen inte var tillräckligt intresserad av en intervju med brittisk TV.

En annan pekar på att Mike Tyson är ett stort fan av marijuana – och att därför vore en bra idé att intervjua honom tidigt på dagen.

Mer om Mike Tyson på MMAnytt.se:

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara