Mike Tyson tackar nej till galna summan – matchen blir inte av!

✔ Tyson hamnar i luven på organisatören: "snackar skit!" ✔ Pengaregnet över returmatchen - "Iron" Mike är inte intresserad!

Det ser inte ut som att fansen kommer att få se en tredje match mellan boxningslegendarerna Mike Tyson och Evander Holyfield.

Italien - Serie A

Juventus vs Bologna
Odds 1.57 - 6.00
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Tyson hade själv avslöjat att han skulle återvända till ringen “den 29 eller 31 maj,” men det är inte längre fallet. Representanter från båda parter har ägnat sig åt långgående förhandlingar, men enligt Holyfields team så ville Tyson ha alldeles för mycket pengar.

 – Vi trodde att detta var en klar affär, men den föll ihop snabbt när Tysons folk nekade alla erbjudanden, sade Holyfields manager Kris Lawrence till MMA Fighting. Vi förhandlade i god tro hela tiden och det verkar som att vi bara slösade bort vår tid.

Allt tyder på att Tyson hamnat i luven med Triller. Det amerikanska företaget anordnade hans comeback mot Roy Jones Jr. i fjol, en match som slutade oavgjort.

 – Bara för att vara tydlig: det finns ingen Tyson-match med Triller på gång, skrev Tyson i ett uttalande på sin Instagram. Jag känner inga Triller-chefer personligen. Jag har inget avtal med Triller eller någon chef som representerar dem inför nästa evenemang.

Tyson fortsatte sedan att avslöja att hans nästa match kommer att gå i hans Legends Only League. Han passade dessutom på att slänga en rejäl känga mot Triller.

 – Mike Tyson kommer inte att göra något evenemang med Triller. Den Triller-chef som säger det snackar skit!

 


RELATERAT


Mike Tyson vs Evander Holyfield

Tyson och Holyfield har tidigare mötts i två mycket uppmärksammade titelmatcher om WBA-bältet i tungvikt. Första gången var i november 1996 då “The Real Deal” Holyfield besegrade Tyson via TKO.

Holyfield och Tyson möttes året därpå, men matchen slutade då i en av sporthistoriens största skandaler. Under matchen bet nämligen Tyson av en bit av Holyfields öra och när han än en gång bet honom så blev han diskvalificerad. Holyfield är den enda fightern som besegrat Tyson två gånger.

Enligt Holyfields representanter så skulle “Iron” Mike fått en garantilön på 25 miljoner dollar, ca. 215 miljoner kronor för mötet. Viktigt att poängtera ut är att detta skulle vara en så kallad uppvisningsmatch med specialregler.

 

Juventus vs Bologna

 

1.57 – 6.00

 

2 Oktober | 20:45 | Italien – Serie A


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Mike TysonSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara