Mike Tyson totalsågar Logan Paul – Ansikte mot ansikte

✔ "Men det kommer bli bra..."

Mike Tyson tror inte Youtubestjärnan Logan Paul har någon chans mot boxningsmästaren Floyd Mayweather Jr – och var rakt på sak med sin åsikt.

Paul och Mayweather kommer att mötas den 20:e februari i en särskild uppvisningsmatch. Arena har ännu inte avslöjats, men pay-per-view kan köpas via denna länk.


Hetast just nu


Inför matchen är Mayweather givetvis storfavorit, men vissa fans tror att Pauls storlek och styrka kan ge den förstnämnde problem. Det är dock ingenting som Tyson tror, vilket han sa direkt till Pauls i ett medverkande under Youtubestjärnans podcast.

-Floyd kommer spöa skiten ut honom, sa Tyson medan han satt mittemot Paul.

– Men det kommer bli bra! Det kommer bli bra för han kommer kämpa tillbaka!

Succéår för Paulbröderna

Även om 2020 varit ett tungt år för många, så har bröderna Logan och Jake Paul utmärkt sig som stjärnor i kampsportsvärlden. Faktumet att Logan Paul bokats för match mot Mayweather med ett matchfacit på 0-1-1 som proffs belyser det. De är dock knappast särskilt omtyckta av många kampsportsfans, trots uppmärksamheten de drar.

Den yngre Paulbrodern, Jake, har utmärkt sig som en antagonist och har jagat matcher mot Ben Askren och Conor McGregor med flera. Han har även attackerat McGregors vän och träningskamrat Dillon Danis i ett försök att få en match mot UFC-stjärnan.

Även om många inom kampsportsvärlden har vänt sig mot Paulbröderna så har de hittat en allierad i form av den kontroversiella MMA-managern Ali Abdelaziz. Khabib Nurmagomedov och Khamzat Chimaev är några av de under management med Abdelaziz – som har en uttalad ill vilja mot McGregor.

Tror du Mike Tyson har rätt om Logan Paul vs Floyd Mayweather Jr?

 

Kategorier
Mike TysonSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...