Mike Tysons comeback riskeras att ställas in: “inte acceptabelt!”

✔ Partnerna är inte längre överens: "mina advokater pratar med deras advokater"

Mike Tysons comeback var tänkt att ta vid den 12 september men datumet har kommit att flyttas fram. Det nya datumet är nu istället 28 november, något som Tysons motståndare Roy Jones Jr. inte är glad över.

I en intervju med Daily Mail säger Jones Jr. att förändringen i schema ställer till med massor av bekymmer för honom. Om han inte blir kompenserad så är han villig att ställa in supermatchen.

 – Först och främst så är jag fokuserad och behöver fortsätta hålla mig fokuserad, sade Jones Jr. om supermatchen som agerar som Mike Tysons comeback till ringen.

– Jag har behövt att ställa in andra saker för att kunna göra detta. Det har rört till det i min kalender. Det är det största problemet. Jag är inte längre en boxare på heltid, så jag gör andra saker för att tjäna pengar. Om jag inte kan göra andra saker så måste jag bli kompenserad för det, för det förändrar mitt schema. Det är inte acceptabelt.

Mike Tyson har i sin tur varit mer öppen för förändringen som annonserades av den digitala plattformen Triller, en av arrangörerna. “Iron Mike” sade att det gav mer tid för marknadsföring men Jones Jr. tänker inte finna sig i den nya situationen och säger sig villig att ställa in matchen.

 – Vi försöker komma fram till något, sade Jones Jr. om de pågående förhandlingarna med arrangörerna.

– Mina advokater pratar med deras advokater och försöker förhandla fram en bättre situation där jag kan bli kompenserad, något som vore mer fördelaktigt för mig. Om de inte får hela situationen att verka vettig så kommer matchen att ställas in.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Mike TysonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara