Minnesvideo för Josh Samman: What will your verse be?

Den 5 oktober förlorade MMA-världen en ung talang. Blott 28 år gammal föll Josh Samman in i en koma efter vad som tros vara en drogöverdos. Nu har hans vänner på BloodyElbow sammanställt en kort minnesvideo.

Den 29 september hittades UFC-fightern Josh Samman medvetslös i en lägenhet tillsammans med sin vän Troy Kirkingburg. Polisen hade åkt dit på grund av ett alarm om en potentiell drogöverdos och fann endast Samman i liv.

Samman sjönk in i koma och under några dagar höll MMA-världen andan. Några dagar senare var dock även 28-åriga Samman död och UFC förlorade en ung talang som utmärkt sig även utanför buren.

Förutom sitt matchfacit på 12-4 hade Samman även släppt en memoar och bidragit till diverse MMA-sidor på nätet, bland annat BloodyElbow.com och UFC.com.

Till minne av Samman har redaktionen på BloodyElbow sammanställt en video där de minns sin vän och det tragiska öde som väntade honom i sina sista år i livet:

Omslagsbild via UFC.com

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: matiasbra[email protected]

Svara