Svenska MMA-bröderna positiva för corona – missar sommarens gala

✔ Trista beskedet

I sommar kommer Västerås-baserade Fight Club Rush att hålla en gala – trots det rådande läget kring coronapandemin.

LÄS MER: Svensk kampsport tillbaka – klart med ny MMA-gala i sommar!


Några av de som skulle fightas på galan var bröderna David och Ola Jacobsson. Men nu står det klart att de båda tvingas ställa in sina medverkanden. Detta efter de drabbats av COVID-19.

Men bröderna själva verkar ta det hela med en klackspark. David Jacobsson meddelar nämligen själv beskedet via ett humoristiskt inlägg på Instagram.

Samtidigt meddelar man Oskar Carlsson, som tränar på samma klubb i Halmstad, inte har drabbats och kommer att gå sin match i juli.

View this post on Instagram

2020 💩 . Jag och Ola kommer inte att slåss på @fcr.mma i juli som planerat, då vi åkt på the r0na. Istället är vi försatta i karantän med en trött hosta som satt sig på andningen. . Tack och lov att vi redan varit hemma och tyckt synd om oss själva i två veckor så att @oskarcarlsson119 inte kunnat bli smittad. Han är fortfarande game för fjärde juli. . I vanlig ordning planerade vi att vinna mot den grova förkylningen och sedan tävla efter bästa förmåga, men sedan blev det värre och diagnosen följde strax där efter vilket leder till att vi måste dra oss ur. . Om jag stryker med, vem vill ärva WOLFs MMA-bur och popcornmaskin??? . . . #Corona #covid19 #2020 #fatboyslim #mmabelt #celsiussverige #fastsverige #smile #mma #mixedmartialarts #mmasweden #mmasverige #2020goals #coronamemes #coronavirus #coronatime #memes #coronavirusmemes #covidmemes

A post shared by David Jacobsson | MMA (@davejacobsson) on

 

– Jag och Ola kommer inte att slåss på FCR i juli som planerat, då vi åkt på corona. Istället är vi försatta i karantän med en trött hosta som satt sig på andningen.Tack och lov att vi redan varit hemma och tyckt synd om oss själva i två veckor så att Oskar Carlsson inte kunnat bli smittad. Han är fortfarande game för fjärde juli, skriver Jacobsson.

– I vanlig ordning planerade vi att vinna mot den grova förkylningen och sedan tävla efter bästa förmåga, men sedan blev det värre och diagnosen följde strax där efter vilket leder till att vi måste dra oss ur. Om jag stryker med, vem vill ärva WOLFs MMA-bur och popcornmaskin? avslutar Jacobsson skämtsamt.

Insjuknandet kan nog ställa till det  rejält för David Jacobsson, som enligt egen utsago planerade att gå tio matcher under 2020 – för att på så sätt etablera sig som Sveriges hetaste MMA-talang.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara