MMA-fighter diskad – håller submission för länge och knuffar domaren!

✔ Skamliga scener under UAE Warriors 12 ✔ UFC-domaren Marc Goddard i hetluften igen

Fjäderviktaren Ahmad Al Darmaki kunde gått hem med en vinst i helgen men hamnade istället i ett skamligt bråk med domare Marc Goddard.

Det hela hände under fredagens UAE Warriors 12 där Al Darmaki tog sig an Bogdan Kirilenko. I slutet av första ronden kom Al Darmaki att säkra en rear-naked choke som fick Kirilenko att klappa.

Al Darmaki släppte dock inte låset och istället fick veterandomaren Goddard gå emellan och försöka bända upp hans arm. Det fick Al Darmaki att tända till och efter att ha ställt sig upp började han knuffa Goddard om och om igen.

Relaterat:

Diskvalificerades efter påhoppet

Al Darmaki försökte efteråt att be om förlåtelse för sitt agerande men kom att förlora matchen via diskvalifikation.

Det är inte första gången som Goddard hamnat i bråk i buren. I november 2017 så hoppade Conor McGregor in i buren efter att hans lagkamrat Charlie Ward knockat sin motståndare. Matchen var dock inte officiellt över.

McGregor, som inte var i Wards ringhörna, konfronterades av Goddard och fick också utstå knuffar från irländaren.

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara