MMA-fighter misstänkt för grova brott i Sverige – slog ner två poliser

✅ Gärningsmannen häktad ✅ Här är brotten han misstänks för

En professionell MMA-fighter sitter häktad misstänkt för grova brott i Sverige.

Det var natten till valborgsmässoafton som två poliser i Jönköping skulle stoppa en bil och genomföra ett gripande. Då blev de istället attackerade med slag och sparkar – av en man som visade sig vara ett MMA-proffs. Det rapporterar SVT Nyheter Jönköping, som skriver att bägge poliser fick föras till sjukhus efter det kraftiga våldet de utsattes för.

Den ena polisen ska ha fått en fraktur på näsan samt skrubbsår och ömhet i kroppen, medan den andra ska ha drabbats av smärta i ansiktet samt huvudvärk.

Misstänkt för grovt narkotikabrott

När förstärkning kallades in kunde mannen slutligen gripas och nu sitter han häktad, misstänkt för grova brott. Polisen är förtegna kring omständigheterna runt gripandet, men åklagaren Ulla Karlbrink kunde avslöja vad mannen är misstänkt för – utöver den misshandeln mot poliserna som rubriceras som grov.

– Han är misstänkt för narkotikabrottslighet, säger Ulla Karlbrink till SVT och bekräftar även att det rör sig om grovt narkotikabrott.

Efter att ha fått reda på att det rörde sig om en professionell MMA-fighter har poliserna anmält händelsen till Arbetsmiljöverket.


RELATERAT: Man mördades brutalt av tre poliser – nu KRÄVER Khabib straff!


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara