MMA-matchen pausas – på grund av enorm insekt i buren!

✔ En objuden, flygande gäst får forne UFC-fightern att rycka till

CFFC 99 gick av stapeln igår natt och trots många underhållande matcher var det en objuden gäst som skapade rubriker: En enorm insekt.

Galan hölls på Fitz Casino Hotel i Tunica, Mississippi, USA och pågick ungefär som väntat. Elva matcher hade ägt rum utan några som helst problem men konstigheterna började när galans största matcher satte igång.

Det var mitt under welterviktsmötet mellan den forne UFC-fightern Nah-Shon Burrell och kanadensaren Khetag Pliev i den delade huvudmatchen som saker tog en oväntad vändning.

Mot slutet av den första ronden började Burrell reagera på något – en enorm insekt hade intagit buren i den delade huvudmatchen. Domaren pausade matchen medan insekten, som visade sig vara en kolossal, grön nattfjäril, flög runt rummet.

Till slut lämnade nattfjärilen arenan och matchen kunde fortsätta. Se videoklipp från händelsen nedan!HETAST JUST NU


Spännande match slutade i brutal knockout

Trots det oväntade avbrottet var det ett spännande welterviktsmöte. Burrell sänkte Pliev tidigt men kanadensaren lyckades vända och även hamna på topp. Mot slutet av den tredje ronden fick Burrell in en klockren vänster som knockade Pliev direkt i ett spektakulärt avslut.

Det var dock inte bara Burrell vs Pliev som slutade våldsamt. Huvudmatchen bestod av ett fjäderviktsmöte mellan de obesegrade talangerna DeAndre Anderson och Jose Perez. Endast ett par sekunder in i den första ronden förlängde Anderson sin vinstsvit till fem raka segrar med en snabb och brutal knockout över Perez.

Har du någonsin sett en insekt stoppa en idrottsmatch som på CFFC 99?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...