MMA-pionjären sågar UFC-chefen Dana White: “Din lilla clickbait-bitch!”

✔ UFC-chefen släpper kontroversiell video!

Veterandomaren “Big” John McCarthy hade inte mycket gott att säga om UFC-chefen Dana White när de kommenterade hans senaste video.

Videon i fråga släpptes av White i måndags och är i stort sett en propagandafilm där UFC-bossen tar sikte på bland annat MMA-media. När nyheterna om covid-19 spreds så fick nämligen White hård kritik för hur han valde att arbeta vidare med UFC efter endast en kort paus.

Det fanns lite information tillgänglig, men UFC med White i spetsen gjorde allt i sin makt för att fortsätta arrangera sina matcher. I den nära fem minuter-långa video så flimrar massor av ansikten förbi, däribland klipp från McCarthy och hans podcast-kollega, den före detta UFC-profilen Josh Thomson.

McCarthy och Thomson diskuterade videon i sin podcast och sade bland annat att klippen var tagna ur sitt sammanhang. Veterandomaren gick sedan till hård attack mot White och kallade honom bland annat “patetisk” för sitt agerande.

 – Här har du en kille som säger: “jag skiter fullständigt i media,” sa McCarthy om White i ett avsnitt av sin podcast Weighing in.

– Han säger: “jag skiter fullständigt i media” och så klagar han på clickbait. Men vad fan gjorde du och ditt lilla team nu då? Din lilla clickbait-bitch. Jag började garva. Du är så patetisk!


HETAST JUST NUDana White

McCarthy skulle dock inte stanna där. Han fortsätta att hänsynslöst kritisera UFC-chefen:

 – Först och främst, det verkar som du behöver en klapp på axeln, så låt mig ge dig en. (I videon) tog du allt ur sitt sammanhang och gjorde dig själv till hjälten, sa McCarthy.

– Gratulerar Hjälte-Dana. Åh, låt mig böja mig ned för dig. Otroligt. Herregud. När fan ska du räkna ut allt? Vet du vad? Oroa dig inte för det. Gör din grej. Du är jättebra. UFC hade ett fantastiskt år. Låt oss vara ärliga om allt som hände och låt oss vara ärliga om din video eftersom den video är clickbait och den är skit. Den är tagen ur sitt sammanhang, det är löjligt!

McCarthy är en pionjär inom sporten och påbörjade sitt samarbete med UFC redan i deras andra gala. Han arbetar nu som kommentator för Bellator.

 

Tycker du kritiken är befogad?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...